Yoga aanbod

Hot Yoga is hot! Hot in de zin van warm: warm om je spieren los en sterk te maken, warm en liefdevol voor jezelf zijn, warm om je geest uit te dragen. Hot Yoga is hot, het is "in" omdat het zo krachtig werkt op je lichaam en geest. Daag jezelf uit, kom jezelf tegen, kom in verbinding met jezelf, in kleine, veilige groepjes worden alle lessen aangeboden. Ik wil graag voor jullie een stukje ontzorgen doordat alles hier aanwezig is; je hoeft niet te denken aan yogamatten, handdoeken, kussentjes of drinken, voel je de zin naar yoga? Boek je les en doe!

Hot Yoga

Uniek in de kempen starten we met reeksen Hot Yoga, ook gekend als Bikram Yoga. Steeds terugkerende yogahoudingen die heel je lichaam in conditie brengen komen aan bod. De warmte zorgt voor een goede opwarming van je lichaam, waarbij spieren en gewrichten tot een maximum gebruikt kunnen worden, zonder blessures. Je zal ook goed gaan zweten om alle afvalstoffen snel uit je lichaam te verwijderen. Je zal al snel een heilzame werking op je lichaam en geest ervaren.

Lees meer: Hot Yoga

Ontspanningsyoga

Onspanningsyoga is de meest zachte manier van yoga. Er is veel aandacht voor je ademhaling en verschillende ademhalingsoefeningen komen dan ook aan bod. Er is ruimte om te delen met elkaar doordat we werken in kleine groepjes. Je zal merken dat de energie die vrijkomt iets betekent voor je . We zijn een continue spiegel voor elkaar in deze les. Als afsluiting is er een langere geleide meditatie die je helpt om blokkades op te lossen doordat je blokkades hebt losgemaakt tijdens de les. Ontspannen vanuit een open geest en lichaam, kijken, voelen en luisteren naar jezelf is de sleutel van deze les.

Lees meer: Ontspanningsyoga

Hatha yoga

Hatha Yoga zijn voornamelijk fysieke yoga houdingen waarbij je ademhaling zeer belangrijk is in elke houding. Je leert je lichaam te rekken in de houding maar ook je lichaam op een gezonde manier te beheersen, te begeleiden en te bewegen op je ademhaling. Korte ademhalingsoefeningen en korte meditatie komt in het begin en het einde van de les aan bod. De zonnegroet, alsook de maangroet zijn vaste rituelen in de Hatha Yoga. Ontspaning na inspanning is de leidraad van deze les.

Lees meer: Hatha yoga

Zwangerschapsyoga

Tijdens je zwangerschap veranderen er heel wat aspecten in je lichaam en in je leven. Een wonder wordt gecreƫerd. Het ideale moment om hier bewust mee om te gaan via zwangerschapsyoga. Je leert je lichaam beter kennen, je staat even stil bij de veranderingen en alle gevoelens en gedachten van het moment om van hieruit een keuze te maken: wat wil ik nu echt?!

Lees meer: Zwangerschapsyoga